zaterdag 10 juli 2010

Dag 22 10 juli Castelnuovo del porto 58 km

De voorlopige finish.
Van Sutri zijn we naar het wonderschone kratermeer van Bracciano gefietst. We dachten een hotel met zwembad te kunnen vinden. U raadt het al, neen dus. Alles vol, weekend enzo.
Toen maar gebeld naar onze agriturismo of we een dag eerder konden komen. En ja wel, ons appartement Olivo was beschikbaar.
De tocht ging door een schitterend gebied maar ook hier continu dalen en klimmen. Aangekomen in het dorp stonden we waarschijnlijk wat hulpeloos te kijken, Een italiaan sprong in de auto en als een echte ploegleider leidde hij ons naar de finish.
Het is een hooggelegen prachtig complex (http://www.vallesiriaca.it/). We zien Tivoli liggen. Rome ligt verscholen achter een heuvel.
Morgen niet fietsen? Misschien wel een rondje in de buurt.
De kinderen zijn inmiddels onderweg en we zien er naar uit ze morgen te ontmoeten.
We hoeven nu een paar dagen niet uit de koffers te leven en hebben een echt huisje in plaats van een hotelkamer.
Op de foto een eerste indruk van ons onderkomen.
Morgen een terugblik en maandag fietsen we symbolisch naar de echte finish na ruim 2100 km SAMEN op onze Koga.
O ja: 1 lekke band, 1 gebroken ketting, een balhoofd wat om een likje vet vraagt, remblokjes voor aan vervanging toe en een tik in de crank. Onze fiets heeft zich prima gehouden met dank aan Marco van Bike4travel (http://www.bike4travel.nl/). Prima zaak in Capelle aan de IJssel als je met de fiets op vakantie wil of een vakantiefiets zoekt.

Hotel: agriturismo Valle Siriaca, Castelnuovo del Porto

1 opmerking: